AutoTrack komt als eerste autoportal met 360◦ interieur foto’s - AutoTrack Blog

AutoTrack komt als eerste autoportal met 360◦ interieur foto’s

1 August 2017
2 reacties
880

AutoTrack.nl introduceert deze week bij alle auto-advertenties, naast het onbeperkt plaatsen van extra grote foto’s en video, nu ook 360 graden interieur foto’s. AutoTrack komt als eerste Nederlandse autoportal met deze productvisualisatie. Door de toevoeging biedt AutoTrack nog meer transparantie in het aanbod van tweedehands auto’s. Met de 360◦ interieur foto’s geven autobedrijven en dealers een completere impressie van hun wagenpark. Door een 360 graden view van het interieur van een auto heeft de consument thuis op de bank het gevoel dat hij al in de auto zit.

De 360◦ foto’s zijn gratis bij een advertentie op AutoTrack en beschikbaar op alle devices (PC, laptop en mobiel). Het toevoegen van de 360◦ view sluit naadloos aan bij de koers van de autoportal waarin zij zowel kopers als verkopers meer transparantie wil bieden.

Met voertuighistorierapport en 360◦ view nog betere research naar auto mogelijk
Erna Staals, directeur van AutoTrack: “De toevoeging van de 360◦ interieur foto’s past net als het voertuighistorierapport bij de huidige tendens in de markt waarin consumenten steeds meer willen weten over het product dat zij kopen. Wij helpen onze klanten op deze manier om een betrouwbaar aanbod auto’s aan te bieden en we helpen kopers om een betrouwbare auto te kopen!”

Eerder dit jaar introduceerde AutoTrack ook al het CARFAX Voertuighistorierapport waarin kopers en verkopers historische informatie kunnen vinden over de op AutoTrack aangeboden auto’s.

Meer weten?

Heeft u vragen of wil u meer weten? Aarzelt u dan niet contact op te nemen met onze Customer Care Center via [email protected] of via 020 – 204 27 20.

2 reacties
    • Beste Dolf, de 360 graden fotografie is in eerste instantie alleen beschikbaar voor autobedrijven. Als de vraag vanuit onze particuliere adverteerders groot wordt, zullen wij dat uiteraard bekijken in onze verdere ontwikkelingen!

Reageer hier

Je e-mailadres wordt niet getoond


Daarom koop je een occasion bij AutoTrack

Bij AutoTrack vind je al meer dan 15 jaar het meest betrouwbare occasionaanbod van Nederland!

  • Kwaliteit van occasions staat centraal. Daarom controleren wij al het aanbod.
  • Onze auto’s staan bij bijna 4.000 autobedrijven. Een nieuwe auto of occasion kopen kan dus altijd dicht bij huis.
  • Verkoop jouw auto als particuliere aanbieder, of vraag een inruilvoorstel aan.
  • Wij hebben alle beschikbare autodetails en je kunt onze CARFAX voertuighistorierapporten downloaden.
  • Niet alleen voor een nieuwe of tweedehands auto, maar ook voor verzekeringen en financieringen kun je bij ons terecht.