Geprijsd: de nieuwe Audi A6 Limousine - AutoTrack Blog
Audi A6

Geprijsd: de nieuwe Audi A6 Limousine

13 April 2018
0 reacties
54

Audi opent de dans met twee verschillende, krachtige uitvoeringen.

De autofabrikanten laten de afgelopen dagen prijskaartjes uit de lucht vallen alsof het niets is. Naast BMW en Toyota is het nu ook Audi die laat weten hoeveel klanten voor één van hun nieuwe auto’s moeten betalen. We praten in het specifiek over de nieuwe Audi A6 in sedanvorm. Op de prijzen van de Avant moeten we nog even wachten.

Wie in de markt is voor een Audi A6 Limousine zal ietwat diep in de buidel moeten tasten. Althans, de wagen krijgt een degelijke prijs, daar hij ongeveer evenveel kost als het uitgaande model, maar omdat er aanvankelijk alleen V6-motoren in te vinden zijn, kom je redelijk duur uit de bus.

Audi A6

De Audi A6 is verkrijgbaar in twee smaken; als diesel, of als benzine. De A6 50 TDI quattro, met 286 pk sterke 3-liter V6, is te bestellen vanaf 76.995 euro. De prijzen van de A6 55 TFSI, met 340 pk sterke V6-benzinemotor, beginnen bij 78.745 euro. De optionele pakketten Pro Line en Pro Line Plus kosten respectievelijk 3.800 en 6.900 euro bovenop het originele bedrag.

De nieuwe Audi A6 Limousine is vanaf juli bij de dealer te vinden. Later zal Audi nog een drietal andere uitvoeringen presenteren. Dit zullen de 204 pk sterke 2.0 TDI, de 245 pk sterke 2.0 TFSI en de 231 pk sterke 3.0 TDI zijn.

Audi A6

0 reacties

Reageer hier

Je e-mailadres wordt niet getoond


Daarom koop je een occasion bij AutoTrack

Bij AutoTrack vind je al meer dan 15 jaar het meest betrouwbare occasionaanbod van Nederland!

  • Kwaliteit van occasions staat centraal. Daarom controleren wij al het aanbod.
  • Onze auto’s staan bij bijna 4.000 autobedrijven. Een nieuwe auto of occasion kopen kan dus altijd dicht bij huis.
  • Verkoop jouw auto als particuliere aanbieder, of vraag een inruilvoorstel aan.
  • Wij hebben alle beschikbare autodetails en je kunt onze CARFAX voertuighistorierapporten downloaden.
  • Niet alleen voor een nieuwe of tweedehands auto, maar ook voor verzekeringen en financieringen kun je bij ons terecht.