Nieuwe Suzuki Swift Sport heeft een prijskaartje - AutoTrack Blog
Suzuki Swift Sport

Nieuwe Suzuki Swift Sport heeft een prijskaartje

16 April 2018
0 reacties
50

Het is niet mals.

We worden de laatste paar dagen werkelijk waar overvallen door autofabrikanten die een boekje open doen over de prijskaartjes die ze aan hun nieuwe auto’s hebben gehangen. Na een flink aantal anderen, is het nu ook Suzuki die haar klanten laat weten hoeveel men zal moeten betalen voor een nieuwe Swift Sport.

De nieuwe generatie Swift Sport is bepaald geen lachertje. De kleine stadsauto is misschien niet pittig genoeg om door te gaan voor een volwaardige hot hatch, het is wel degelijk een interessante bolide om je tijd mee door te brengen. Dit is niet in het minst te danken aan de 140 pk sterke 1.4 BoosterJet in het vooronder. Gezien de auto amper 1.000 kg weegt, heb je er niet lang voor nodig om te beseffen dat het een voelbaar rappe combinatie is.

De nieuwe Swift Sport in zijn meest krachtige vorm kost tenminste 24.999 euro. Voor dit bedrag worden bovenstaande kenmerken in een smakelijk pakketje verwerkt. Mag het wat tammer, dan zijn er nog andere opties. In dit geval kies je de Sportline, die leverbaar is als 90 pk sterke 1.2 DualJet en 112 pk sterke 1.0 BoosterJet. Prijzen van deze bolides zijn respectievelijk 18.799 euro en 19.999 euro.

0 reacties

Reageer hier

Je e-mailadres wordt niet getoond


Daarom koop je een occasion bij AutoTrack

Bij AutoTrack vind je al meer dan 15 jaar het meest betrouwbare occasionaanbod van Nederland!

  • Kwaliteit van occasions staat centraal. Daarom controleren wij al het aanbod.
  • Onze auto’s staan bij bijna 4.000 autobedrijven. Een nieuwe auto of occasion kopen kan dus altijd dicht bij huis.
  • Verkoop jouw auto als particuliere aanbieder, of vraag een inruilvoorstel aan.
  • Wij hebben alle beschikbare autodetails en je kunt onze CARFAX voertuighistorierapporten downloaden.
  • Niet alleen voor een nieuwe of tweedehands auto, maar ook voor verzekeringen en financieringen kun je bij ons terecht.