Nieuwe Toyota Aygo heeft een prijskaartje - AutoTrack Blog
Toyota Aygo 2018

Nieuwe Toyota Aygo heeft een prijskaartje

13 April 2018
0 reacties
53

Een redelijke prijs voor een degelijke auto.

De nieuwe Toyota Aygo, die op het Autosalon van Genève officieel werd onthuld, heeft na ruim anderhalve maand een prijskaartje gekregen. Het kleintje uit het land van de rijzende zon staat vanaf 11.695 euro voor de deur. Dit is echter pas het begin van het aantal mogelijkheden dat Toyota’s klandizie voorgeschoteld krijgt.

Wanneer je 11.695 euro afrekent bij de dealer, krijg je de 1.0 VVT-i X voor de deur. Echter is er aanvankelijk een speciaal model, de X-First, in Nederland beschikbaar, waarop klanten 1.395 euro voordeel krijgen. Dit wil niet zeggen dat het een goedkoper model is. Integendeel, de X-First is rijkelijk uitgerust met geluids- en multimediasytemen, evenals 15″ velgen, en gaat voor 14.945 euro van de hand. Daartussen vinden we het uitrustingmodel X-Fun, die voor 13.145 euro verkrijgbaar is.

Toyota Aygo 2018

Wie liever voor een Private Lease-constructie gaat, herkent in de Aygo een prima doelwit. De Aygo is namelijk vanaf 199 euro per maand leverbaar. Houd je het een jaar vol, dan kun je het contract voor 10 euro extra maandelijks opzegbaar maken. De nieuwe Aygo staat vanaf 15 juni bij de dealers.

0 reacties

Reageer hier

Je e-mailadres wordt niet getoond


Daarom koop je een occasion bij AutoTrack

Bij AutoTrack vind je al meer dan 15 jaar het meest betrouwbare occasionaanbod van Nederland!

  • Kwaliteit van occasions staat centraal. Daarom controleren wij al het aanbod.
  • Onze auto’s staan bij bijna 4.000 autobedrijven. Een nieuwe auto of occasion kopen kan dus altijd dicht bij huis.
  • Verkoop jouw auto als particuliere aanbieder, of vraag een inruilvoorstel aan.
  • Wij hebben alle beschikbare autodetails en je kunt onze CARFAX voertuighistorierapporten downloaden.
  • Niet alleen voor een nieuwe of tweedehands auto, maar ook voor verzekeringen en financieringen kun je bij ons terecht.