Peugeot 508 kost nieuw nog geen 40 mille - AutoTrack Blog
Peugeot 508

Peugeot 508 kost nieuw nog geen 40 mille

16 May 2018
0 reacties
84

De Franse sedan heeft een aangenaam prijskaartje.

Het D-segment mag misschien wat populariteit verliezen dankzij de opkomst van crossovers en de groeiende interesse in SUV’s, het heeft Peugeot er niet van weerhouden om de 508 dit jaar op fraaie wijze te vernieuwen. De wagen kreeg een schitterend en eigentijds maar tijdloos jasje om de consument te verleiden. Of het klanten massaal zal overtuigen is nog maar de vraag, maar de prijs kan wellicht een verdiend duwtje in de rug betekenen. Vandaag onthult Peugeot wat het beestje mag kosten.

De nieuwe Peugeot 508 kost allesbehalve een godsvermogen. Goed, je kunt het zo bont maken als je wilt door de duurste variant te kiezen en alle opties aan te vinken, maar het instapmodel is zeer zeker betaalbaar. In dit geval spreken we over een diesel, de handgeschakelde 508 BlueHDi 130 Active. De wagen kost tenminste 37.690 euro. Wil je een automaat, dan betaal je 2.800 euro bovenop dat bedrag. De andere diesels, de Allure en GT, kosten respectievelijk 43.740 en 55.340 euro.

Voor wat betreft de benzinemotoren moet je een iets hoger bedrag afrekenen. De instapper voor de benzine kost 42.190 euro. Daarvoor krijg je de PureTech 180 Active. Andere modellen, zoals de Allure en GT, kosten respectievelijk 44.540 en 54.790 euro. De wagen is vanaf september bij de Peugeot dealer te vinden.

0 reacties

Reageer hier

Je e-mailadres wordt niet getoond


Daarom koop je een occasion bij AutoTrack

Bij AutoTrack vind je al meer dan 15 jaar het meest betrouwbare occasionaanbod van Nederland!

  • Kwaliteit van occasions staat centraal. Daarom controleren wij al het aanbod.
  • Onze auto’s staan bij bijna 4.000 autobedrijven. Een nieuwe auto of occasion kopen kan dus altijd dicht bij huis.
  • Verkoop jouw auto als particuliere aanbieder, of vraag een inruilvoorstel aan.
  • Wij hebben alle beschikbare autodetails en je kunt onze CARFAX voertuighistorierapporten downloaden.
  • Niet alleen voor een nieuwe of tweedehands auto, maar ook voor verzekeringen en financieringen kun je bij ons terecht.